Tarieven


Wil je graag met mij aan de slag en wil je een mooi plan inclusief 2D en 3D ontwerp, kleuradvies, behangadvies, meubelplan en lichtplan? Dan neem ik je graag mee in de onderstaande stappen. 


Stap 1: Kosteloos en vrijblijvend kennismaken
Om een goed beeld te krijgen van de ruimte(s) en de wensen, kom ik graag bij je langs. In ongeveer een uurtje bespreken we de wensen en doorlopen we samen de ruimte(s). Op deze manier krijg ik een goed beeld en kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.


1 uur á €0,-  + reistijd á €0,- + km vergoeding van €0,60 per km vanaf Beusichem
(binnen 10 km gratis).


Stap 2: Wensen bespreken
Deze afspraak kan zowel fysiek als online, net wat jouw voorkeur heeft. Vooraf worden er afbeeldingen verzameld (op bijvoorbeeld Pinterest) die sfeerimpressies geven waar ik mee aan de slag kan. Aan de hand van verschillende vragen stel ik een wensenlijst en een grof plan samen waar ik op verder kan bouwen. Uiteraard neem ik je mee in alle verdere stappen van het proces.


2 – 3 uur á €75,- per uur + optioneel reis en km vergoeding van €0,60 per km vanaf Beusichem.


Stap 3: Het ontwerp
In het ontwerp kunnen verschillende onderdelen zitten, afhankelijk van de wensen, waaronder:

Een meubelplan met oude en/of nieuwe meubels in 2D en 3D

Kleuradvies voor de muren, kozijnen en deuren

Behangadvies

Een voorstel voor raamdecoratie

Een lichtplan


Prijs per ruimte €525,- afhankelijk van de grootte (prijs bepalen we samen vooraf, dus geen verrassingen achteraf).

Stap 4: (optioneel) afstylen
Om tot het mooiste resultaat te komen, kom ik graag het project bij je afstylen. Dit is echt de puntjes op de i zetten, en alles in de ruimte de juiste plek geven. Uiteraard kan ook met je meegaan om accessoires te kopen, dan leer ik je alle tips en tricks om binnen jouw stijl te shoppen.


€75,- per uur + optioneel reis en km vergoeding van €0,60 per km vanaf Beusichem.

Het uurtarief is €75,- Dit is inclusief 21% btw, exclusief reistijd en kilometervergoeding van €0,60 p/km vanaf Beusichem.