Over Studio Noelle


Studio Noelle is opgericht door Noëlle de Boer. Gerund vanuit meubeldorp Beusichem (Betuwe) waar ik met mijn vriend en onze dochter woon. Naast mijn IT en elektronica achtergrond, heb ik altijd een grote voorliefde voor interieur gehad. Mijn vader is aannemer en interieurbouwer en wat hij maakt vond ik als kind al prachtig. Na jarenlang vrijwillig projecten voor vrienden te hebben gedaan, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en begon ik met een interieurcursus 3D ontwerpen, wat uiteindelijk leidde tot Studio Noelle. 


"Noëlle heeft ons geholpen met de finishing touch van ons nieuwbouwhuis en heeft onze uiteenlopende smaken geweldig weten samen te brengen. Daarnaast heeft ze een mooie grote maatkast ontworpen, echt de eyecatcher van onze woonkamer!"
- Familie van Leeuwen

Ik werk persoonlijk en wil een klant en de ruimte graag aanvoelen. Daarom kom ik altijd eerst vrijblijvend bij je op bezoek voor een kennismaking. Op deze manier kunnen we samen door de ruimte(s) lopen en kan ik vragen stellen. Vaak geeft dit al een goed beeld van de wensen, die ik vervolgens uitwerk in een plan.

Mijn interieurstijl is luxe, maar rustig en opgeruimd. Ik hou van rustige kleuren en natuurlijke materialen, maar wel met unieke, persoonlijke of uitgesproken elementen die een ruimte karakter geven. Daarnaast ben ik ook groot fan van planten in huis. Planten en natuurlijke materialen geven mensen bewezen meer rust en hebben zelfs een positief effect op de mentale gezondheid.


Ik hou ervan om mensen te verrassen met de mogelijkheden en oplossingen die zij zelf niet hadden verwacht. Vaak zie je zelf niet meer welke potentie een ruimte heeft, omdat waarschijnlijk alleen de pijnpunten in je interieur nog zichtbaar zijn.

"Noëlle heeft ons geholpen met de verbouwing van ons huis, waarbij zij een aantal fijne kostenbesparende adviezen gaf, zoals het opschuren en lakken van onze huidige houten vloer, waardoor we een deel van ons budget konden besteden aan een mooie nieuwe gashaard!"
- Yolanda

Over het algemeen komen er een aantal thema’s regelmatig terug. Herken jij je in één van onderstaande pijnpunten? Dan help ik je graag! Ook voor interieuradvies from scratch, bijvoorbeeld bij een nieuwbouwhuis, of als je een volledige verbouwing aangaat, kan ik je helpen.


Het huis is te rommelig
 Het overzicht is weg, overal staan tierelantijnen, kinderspeelgoed of computerschermen op de eettafel. Herkenbaar? Ik help je graag meer rust en ruimte te creëren en help je bij de grote interieurschoonmaak.

 

Het huis is niet gezellig

Vooral bij nieuwbouwwoningen of minimalistische interieurs kunnen mensen het moeilijk vinden om gezelligheid te creëren. Waar veel mensen de fout ingaan, is dat er losse accessoires worden toegevoegd, maar vaak maakt dat alleen maar rommelig. Ik denk graag met je mee hoe de gezelligheid of huiselijkheid kan worden toegevoegd, zónder het rommelig te maken.

 

Het huis is niet praktisch
In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, hoeft praktisch absoluut niet saai te betekenen. Ik denk graag mee over het gebruik van de ruimte en welke elementen daarin centraal staan en op basis daarvan maak ik een ontwerp.